2016 Yamaha MT-07 Moto Cage Night Fluo - luminoasa versiune a celebrului naked MT-07

2016 Yamaha MT-07 Moto Cage Night Fluo - luminoasa versiune a celebrului naked MT-07

Cu ocazia prezentarii recente a lineup-ului 2016 de modele din familia MT, incununata cu splendidul nou model MT-10, Yamaha nu s-a rezumat la spectaculozitatea acestuia. Astfel, sa vorbim despre versiunea 2016 a modelului MT-07 Moto Cage.

Modelul naked Yamaha MT-07 reprezinta unul dintre modelele emblematice de naked-uri, iar constructorul a considerat ca merita in versiunea 2016 a modelului Moto Cage un outfit deosebit. Mai exact, unul dat acum de o schema de culori “Night Fluo”, evident lesne de ghicit, care marcheaza pe intuneric componentele cu o lumina galben-fluorescenta (reala), contribuind la un aspect iesit din comun, in conditiile in care fondul, adica sasiul si alte componente raman in culoarea neagra pentru contrast.

2016 Moto Cage MT-07 Night Fluo are acelasi motor bicilindric paralel, de 689cc, capabil sa dezvolte 74 cp la o turatie de 9.000 rpm si un cuplu maxim de 68 Nm la 6.500 rpm, deci tehnic vorbind, nici o deosebire fata de modelul standard. Insa din punct de vedere vizual, lucrurile stau altfel

Bunaoara, vorbim de barele de protectie a motorului, protectia radiatorului, un scut al baii de ulei, aparatori de genunchi si aparatori de maini. Evident, acoperite de acea vopsea “Night Fluo”, nu numai jantele si rezervorul de combustibil. Insa s-a umblat si la alte componente, fara o legatura cu outfit-ul stralucitor, adica la saua pasagerului redefinita si la flyscreen-ul reglabil. Pretul acestei versiuni va fi undeva in jurul a 7.200 euro, insa incepand cu luna aprilie, cand va ajunge in showroom-uri (inclusiv in ale noastre) vom afla exact.

Odata cu lansarea modelului MT-03 din Spania, unde a fost infatisat si acest 2016 MT-07 Moto Cage, a fost prezentat si catalogul de accesorii si echipamente Yamaha, dedicat seriei MT, in care figureaza la loc de cinste o serie de optionale premium, precum evacuari Akrapovic sau incalzitoare de maini, mult mai multe decat in editiile anterioare.