AGV prezinta casca GT-Veloce

AGV prezinta casca GT-Veloce

Celebrul producator de casti AGV (Amisano Gino Valenza) este in primul rand cunoscut pentru fabricarea de casti pentru circuite si diverse concursuri. Ei bine, se pare ca acesta nu s-a oprit aici iar compania se pregateste sa aplice aceasta tehnologie si pe castile de strada. GT-Veloce este o casca top-end ce ofera o multime de caracteristici si dotari gasite in principal pe castile de curse.

Aceasta casca se remarca si deosebeste de celelalte prin siguranta sporita, aerodinamica si sistemul de ventilatie. Pentru a intelege pe deplin unicitatea GT-Veloce trebuia mai intai sa intelegem modul de functionare si felul in care aceasta a fost conceputa. Pentru a oferi castii o stralucire demna de invidiat, AGV a folosit un proces metodic si complicat ce face uz de o serie de sisteme si procese ultra performante precum Finite Element Analysis sau Dinamica Fluidelor. Invelisul castii este de asemenea de inalta calitate fiind conceput din fibra de carbon, aramid si fibre compozite. Pe langa greutatea redusa ce o ofera castii, aceste trei materiale sunt de asemenea puternice si suficient de robuste pentru a proteja riderul de un eventual accident.

Acestea fiind spuse GT-Veloce este o casca complexa ce ofera calitate si protectie de un nivel inalt. Singurul dezavantaj al ei ar fi pretul care este in jur de 560$.

Tag-uri