Endurorocks 2015

Endurorocks 2015

Hard Endurorocks este rezultatul unei echipe tinere si pasionate care vrea sa ofere riderilor o experienta unica in concursurile de acest gen. Organizat de catre baietii de la CSU Stiinta Bucuresti, Endurorocks asa cum ii sugereaza si numele, se adreseaza pasionatilor de enduro din toata tara dar si din strainatate. Datorita exigentei si a regulamentului strict impus de catre organizatori de a realiza un eveniment cu repetabilitate anuala, Endurorocks, este un concurs care puncteaza ca etapa in Campionatul National de Enduro al Romaniei.

Evenimentul va avea loc weekend-ul acesta, in perioada 7-9 august. Situat in centrul tarii, Predeal este orasul gazda a acestui concurs, oferind astfel posibilitatea tuturor celor pasionati sa participe la el. Dedicat atat sportului cat si distractiei, tabara va fi la baza partiei Clabucet, premiile insumate fiind de peste 8000 de euro in bani si echipamente. Centrul spectacolului din cadrul evenimentului va consta in ExtremTest-ul de la baza partiei Clabucet iar pentru castigarea premiului cel mare riderii vor fi nevoiti sa infrunte numeroase obstacole, de la lemn, pana la piatra si cauciucuri.

Detalii privind conditiile de participare si regulamentul acestui concurs, le puteti gasi pe site-ul celor de la Hard Endurorocks.