Nascut pentru a fi o legenda Yamaha SR400

Nascut pentru a fi o legenda Yamaha SR400

Acest model este adresat tuturor motociclistilor dar vizeaza in special categoria retro, ochii par sa iti alunece de-a lungul liniilor bine conturate si zvelte ale acestui Yamaha SR400 la fel cum se intampla si in urma cu circa 30 de ani, in 1978.  Modelul monocilindric avut mereu un loc special in inimile riderilor si a motociclistilor. Astfel ca in momentul in care Yamaha a lansat modelul SR400 original, acesta a devenit preferatul pilotilor ce isi doreau o motocicleta simpla , antrenanta si agila.

De-a lungul anilor anilor interesul fata de modelul SR nu s-a diminuat deloc. Practic pana si in zi de astazi Yamaha SR400 este pregatita sa devina parte integrata din vietile de zi cu zi ale unor noi generatii de piloti.

Asftel Yamaha SR400 se bucura si in prezent de o motorizare in 4 timpi racita cu aer la care se adauga cele doua supape si SOHC. Un sistem de franare pe fata ce se realizeaza cu ajutorul unui disc hidraulic 

Nascut pentru a fi o legenda Yamaha SR400  - 1

Acest model retro debordeaza de farmec si autenticitate din toate unghiurile iar ca baza pentru crearea propriului bobber sau street scrambler , SR400 ofera posibilitati nelimitate. Mica si compacta SR400 este gata de plecare si vine cu un rezervor de combustibil  clasic de 12 litri in forma de lacrima . Drept urmare acest model o sa mai dainuiasca cel putin inca 3 decenii.