Noul naked Yamaha MT-25 in curand si in Europa

Noul naked Yamaha MT-25 in curand si in Europa

Dezvoltatorii japonezi au prezentat in cele din urma noua motocicleta naked Yamaha MT-25. Cu toate ca aceasta este destinata pietei din Asia, mai mult ca sigur va ajunge si in Europa insa cu un motor mai mare si sub numele de Yamaha MT-03.  

Noua motocicleta completeaza gama MT, ce cuprinde mai multe modele. Aceasta este construita pe baza modelului sport Yamaha R25, avand acelasi motor. Va fi echipata cu doi cilindri si va avea o capacitate de 249cc, dezvoltand o putere de 35,5 cp la o turatie de 12.000 rpm. Ghidonul va fi putin mai inalt fata de modelul sport R25, asigurand o pozitie de pilotare mult mai confortabila, specifica modelelor naked. Este de asteptat ca in perioada urmatoare sa apara si versiunea Yamaha MT-03 pentru pietele din Vest.

In ceea ce priveste sistemul de franare, Yamaha MT-25 dispune de un disc pe fata cu diametrul de 298 mm, actionat  cu 2 pistone, in timp ce pe spate este montat un disc cu diametrul de 220 mm si un singur piston. Sistemul de suspensii este compus dintr-o furca telescopica cu diametrul de 41 mm fata, iar pe spate dispune de un monoamortizor.

Noul model Yamaha MT-25 va contribui la imaginea sport a companiei Yamaha. Faptul ca in ultimul timp aceasta a inregistrat o crestere a vanzarilor la nivel global, se asteapta va viitoarea lansare a modelului sa aiba loc in mai multe tari din lume, inclusiv in Europa.