Viteza si stil cu S-Speed

Viteza si stil cu S-Speed

Gama de cizme S-Speed din linia TCX Racing se bucura de o inalta protectie si performanta, similara bocancilor R-S2 EVO in timp ce pastreaza confortul si aspectul unor cizme de strada.

Modele S-Speed si S-Speed Waterproof vin cu un sistem TCS ( Torsion Control System ) ce ofera o miscare laterala si longitudinala a gleznei in limite fiziologice, previne torsiunea excesiva si reduce riscul unei fracturi articulare. Sistemul TCS incorporeaza un panou embosat ce are ca scop admisia caldurii permitand astfel picioarelor sa se raceasca chiar si la temperaturi ridicate.

Viteza si stil cu S-Speed - TCX Racing

Aceste cizme mai sunt dotate de asemenea cu niste slidere din poliuretan de inalta calitate, placi de tibie si blanturi detasabile oferindu-va astfel protectia si performanta necesara pentru a va putea bucura de o cursa competitiva. Imbunatatiri au fost aduse si talpii care are acum o aderenta mai mare pe scarita motocicletei, este mai usoara, rezistenta si subtire.

Spre final putem adauga faptul ca cizmele S-Speed maresc performantele din racing definind un nou standard privind atat rotectia cat si design-ul.