Yamaha a prezentat noua gama de scutere X-MAX 2016

Yamaha a prezentat noua gama de scutere X-MAX 2016

Fara a sta prea mult pe ganduri, cei de la Yamaha au prezentat recent noua gama de scutere sport X-MAX 2016, printre acestea numarandu-se noile versiuni Iron MAX si noi culori pentru modelele de capacitate 50cc. Noile modele de la IRON MAX vin cu o schema de culori pe negru(Liquid Darkness) si au imprimate in relief sigla constructorului pe argintiu.

Potrivit companiei, noul look este unul ceva mai sofisticat, oferind astfel un plus de eleganta. De asemenea, scuterele Yamaha X-MAX 2016 mai sunt echipate cu o sa premium pentru 2 persoane si suport lombar pentru pilot, dotari ce sunt menite sa ofere un plus de confort dar si eleganta. La toate acestea se mai adauga si niste cusaturi fine, aurii, completandu-se eleganta modelului.

In ceea ce priveste componentele premium, scuterele mai vin cu protectie pentru ghidon, vitezometru cromat si podea din aluminiu pentru picioare. Pe parte tehnica modelele raman neschimbate. De noutati se mai bucura si modelele de 50cc, Yamaha anuntand ca pentru 2016 gama Aero si BW vor veni cu noi scheme de culori, in timp ce gama Neo va primi o furca Star Silver.

Momentan, cam acestea ar fi noutatile ce vizeaza noua gama X-MAX. Pana la aparitia unor liste mai detaliate cu specificatii va lasam sa urmariti videoclipul de prezentare al celor de la Yamaha.

 

Tag-uri