O Yamaha R1 semnata de Valentino Rossi scoasa la licitatie !

O Yamaha R1 semnata de Valentino Rossi scoasa la licitatie !

Yamaha a donat recent o motocicleta R1 cu o schema de culori replica  Movistar MotoGP in scopuri caritabile. Motocicleta in cauza a fost semnata de nimeni altul decat starul Valentino Rossi, miscare ce ar face gelos pe orice fan MotoGP. De licitatie si strangerea fondurilor se va ocupa CharityStars, banii urmand sa mearga catre Gotita Onlus, o fundatie ce sprijina dezvoltarea educationala, sociala si economica a copiilor defavorizati. Aceasta nu este prima, ci a treia motocicleta pe care Rossi o semneaza. Totusi, sansa de a detine un astfel de exemplar ramane una redusa.

Intr-un comunicat acordat presei, CharityStars, cei ce gazduiesc de altfel licitatia, au afirmat : "Niciodata nu am detinut un obiect de licitatie intr-atat de rar, facand acest lucru o oportunitate unica". Proiectele de caritate sunt sustinute atat de Rossi cat si de Yamaha, aceasta fiind oportunitatea perfecta de a detine intr-un final o "bucatica" din istoria motoarelor. 

Cea mai mare suma care a fost licitata pana in prezent este de £21,000. Pentru a afla mai multe atat despre licitatie cat si despre modul in care puteti licita puteti accesa site-ul Charitystars Yamaha R1 de aici - licitatia se va incheia vineri, 18 septembrie.