Yamaha TMAX 2015

Yamaha TMAX 2015

Anul acesta Yamaha si-a propus sa reinnoiasca noul scuter sport TMax aducandu-l la zi cu tehnologia. Pretentiosii vor avea acum la dispozitie o sumedenie de noi upgrade-uri de care se pot bucura si pe care le pot discuta, pretul scuterului fiind evident pe masura numelui : MAX.

Principalele modificari care se aduc modelului TMax 2015 tin in mare parte de design. Farul a fost modificat si are acum in componenta sa becuri LED atat pentru luminile de pozitie, cat si pentru cele doua faze. LED-ul de pozitie ramane permanent aprins pentru a fi mai vizibil in trafic si pentru a scoate in evidenta linia sportiva a scuterului.

Yamaha TMAX 2015 - 2015

Pentru a te putea strecura mai usor printre spatii inguste si masini, oglinzile au fost regandite si repozitionate. Acestea au brate ceva mai lungi si sunt amplasate mai sus. T-MAX mai este echipat cu o noua furca inversata, cu diametrul de 41mm. Usoara si rezistenta aceasta ofera siguranta si precizie sporita, virajele devenind acum practic o joaca. In completarea furcii vine si aripa fata cu un look sportiv. La capitolul franare Yamaha T-Max 2015 este primul scuter ce primeste pe roata din fata etiere cu amplasare radiala ce sunt special concepute pentru gama supersport. Noul motor in 4 timpi, DOHC a fost proiectat pentru a oferi o maxima eficienta si o accelerare progresiva. Pronirea electrica este interesanta si ea, aceasta se face printr-o simpla apasare de buton si doar daca proprietarul are asupra sa cartela Smartkey. Blocarea si deblocarea ghidonului se face tot cu ajutorul cartelei, scuterul avand nenumarati senzori.

Pe langa versiunea de baza, mai exista si TMax Iron Max, o editie speciala ce este dotata cu un sistem de evacuare Akrapovic, bord personalizat si multe altele.